fbpx
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

Building something on Astroid?

Submit your site to be featured in our monthly Astroid Site Showcase!

Submit Now

TOPIC: Offcanvas menu not working correctly in Astroid 2.3.0

Offcanvas menu not working correctly in Astroid 2.3.0 1 month 1 day ago #19250

The offcanvas menu is not working correctly in version 2.3.0 but it is working fine in 2.2.3. For example, when I am in the "Blog" menu and I want to return to the home page by clicking the "Home" menu, I am not taken back to the home page. Instead I remain in the Blog menu with this code "/blog?view=featured%20" being appended to the URL of the website.
The administrator has disabled public write access.

Offcanvas menu not working correctly in Astroid 2.3.0 1 month 20 hours ago #19262

  • nishtha
  • nishtha's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 517
  • Thank you received: 58
  • Karma: 8
Hi,

Could you please share the actual link where the off canvas is not opening/ redirecting, so we can look into the issue better.

Thanks,
Nishtha
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The administrator has disabled public write access.

Offcanvas menu not working correctly in Astroid 2.3.0 1 month 18 hours ago #19265

Here is the website: apple.rafael.ph/. The Home menu in the off canvas is not working correctly.

Thank you.
The administrator has disabled public write access.

Offcanvas menu not working correctly in Astroid 2.3.0 1 month 4 hours ago #19283

  • nishtha
  • nishtha's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 517
  • Thank you received: 58
  • Karma: 8
Thanks for sharing we'll let you know why is it happening, shortly.

Thanks,
Nishtha
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The administrator has disabled public write access.

Offcanvas menu not working correctly in Astroid 2.3.0 2 weeks 4 days ago #19458

  • chandandeep
  • chandandeep's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 3377
  • Thank you received: 526
  • Karma: 91
Hello,

Issue fixed in dev branch. steps to do it fix manually.

Open default_component.php file and replace the code.

Path: templates/astroid-template-zero/html/mod_menu/default_component.php

Find
echo '<a href="'.$item->link.' " title="'.$item->title.'"> <span class="nav-title">'.$iconHtml.$item->title.$badgeHtml.'</span>'.$subtitle.'</a>';

Replace with
echo '<a href="'.$item->flink.' " title="'.$item->title.'"> <span class="nav-title">'.$iconHtml.$item->title.$badgeHtml.'</span>'.$subtitle.'</a>';

Happy New Year :-)

Thanks,
Chandan
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The administrator has disabled public write access.
Moderators: chandandeep
Time to create page: 0.300 seconds