fbpx

Missed the Birthday Party? Still You Can Enjoy the PartyView Deal

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: (SOLVED)No Animation work's

No Animation work's 1 week 4 days ago #23495

Hi
I be at testing this Framework. First problem now: no animation will work.
When in set a animation, no effect on live-site.
When i set a delay by a animation, the delay will made, that the element will "wait" this time and the text will then directly show afer the delay-time. but no animation!
can you help me?

See here: www.latucelle.ch/cms_alt/
The section (4) is with background blue (titel: Willkommen - Bienvenue". This Section is cofigured with: wobble (delay 2000).
On refresh the site, the view will wate 2 seconds - but after no wobble. When i set another animation - same result.
The topic has been locked.

No Animation work's 1 week 4 days ago #23498

  • nishtha
  • nishtha's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 1018
  • Thank you received: 103
  • Karma: 13
Hi,

As per the link you shared the animation does work, after 2 seconds of delay: www.screencast.com/t/wsEZzkFui7
If you want the animation to last long then you have add the Animation Duration, which means that for that much amount of time the animation will work.

Try clearing the cache and then check.

Thanks,
Nishtha
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The topic has been locked.

No Animation work's 1 week 4 days ago #23499

OK - strange. On my laptop the animation will not work. i use chrome browser. with edge and firefox it will not work to???
anything on my computer????
The topic has been locked.

No Animation work's 1 week 4 days ago #23506

  • admin
  • admin's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 3945
  • Thank you received: 582
  • Karma: 102
It could very well be that the animation is not working in your browser because they are turned on on your computer level.

web.dev/prefers-reduced-motion/
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.
The topic has been locked.

No Animation work's 1 week 3 days ago #23507

Hi - and great advise... ;)
i have change my windows config with this: www.deskmodder.de/wiki/index.php?title=V...ationen_deaktivieren
... and now it work's.
The topic has been locked.

No Animation work's 1 week 3 days ago #23508

  • nishtha
  • nishtha's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 1018
  • Thank you received: 103
  • Karma: 13
Great...problem solved, topic is now closed.

Thanks,
Nishtha
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The topic has been locked.
Moderators: chandandeep
Time to create page: 0.360 seconds