fbpx

Trick or Treat - 30% OFF - Coupon Code: SCARY20 Grab the Deal!

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: (SOLVED)Astroid Template zero >Update 2.4.0 >Logo >Href not working

Astroid Template zero >Update 2.4.0 >Logo >Href not working 1 month 3 weeks ago #23905

Hello,
I updated Astroid with the new version from, 2.3 to 2.4.
The logo URL doesn't work anymore.
Differences in the code :

******************
This DOES work :
<!-- image logo starts -->
<a class="astroid-logo astroid-logo-image d-flex align-items-center mr-0 mr-lg-4" href="/">
<img src="xxxx" class="astroid-logo-default">
<img src="xxxx" class="astroid-logo-mobile">
<img src="xxxx" class="astroid-logo-sticky">
</a>
<!-- image logo ends -->
*******************
New version 2.4 - This does NOT work :
<!-- image logo starts -->
<logo>
<a target="_self" class="astroid-logo astroid-logo-image d-flex align-items-center mr-0 mr-lg-4" href="/">
<img src="xxxx" class="astroid-logo-default astroid-lazyloaded">
<img src="xxxx" class="astroid-logo-mobile astroid-lazyloaded" >
<img src="xxxx" class="astroid-logo-sticky astroid-lazyloaded">
</a>
</logo>
<!-- image logo ends -->

The logo tag is not recognized. Tried on Firefox, Chrome and Opera.
Best,
Philippe
Last Edit: 1 month 3 weeks ago by PhilCombet. Reason: New infos
The administrator has disabled public write access.

Astroid Template zero >Update 2.4.0 >Logo >Href not working 1 month 3 weeks ago #23916

Found where the problem comes from. It's the DIV ABOVE the <logo> tag that disables the logo Href :
<div class="header-right-section d-flex justify-content-end flex-lg-grow-1">

Will look after how to fix the problem and will let you know
Best
Philippe
The administrator has disabled public write access.

FIXED-Astroid Templ zero>Update 2.4.0>Logo>Href not working 1 month 3 weeks ago #23919

Problem fixed.
To avoid the problem, add z-index to your custom.css file on header logo :
header logo {
z-index: 1;
}

As such, it will display the logo div above the Menu div, which goes too far with the new 2.4.0 update (flex-lg-grow-1 which has been added )

Best
Philippe
The administrator has disabled public write access.

FIXED-Astroid Templ zero>Update 2.4.0>Logo>Href not working 1 month 3 weeks ago #23967

  • nishtha
  • nishtha's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 1414
  • Thank you received: 137
  • Karma: 18
Hi Philippe,

It looks like you managed to solve the issue by yourself, we'll see if this is what is happening will fix it.
So is the problem solved now?

Thanks,
Nishtha
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The administrator has disabled public write access.
Moderators: chandandeep
Time to create page: 0.301 seconds