fbpx
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: (SOLVED)Missing Styles

Missing Styles 1 year 1 week ago #25125

  • anatol
  • anatol's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 13
  • Karma: 0
Hi! My website is built with Astroid Framework and the template is build based on Astroid Template Zero.
Long time I did not update both. Now, I tried to update and there is a problem with styles, so I had to restore the website from backup and install in on local server for further tests with update.
Now, I have updated on local server and the issue is the same.
My custom css is inserted in Framework - Custom Code.
I open first time the front end and everything is ok, I am selecting different pages from menu and is ok, but if I am returning to Home Page, which in the beginning also was ok, now it has no styles at all.
If I go now to other pages, they are also with no styles. In order to fix, I have to clear the cache and it works until I visit again the Home Page.
Any Idea how to fix please?





Last Edit: 1 year 1 week ago by anatol.
The administrator has disabled public write access.

Missing Styles 1 year 1 week ago #25129

  • admin
  • admin's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4489
  • Thank you received: 647
  • Karma: 116
Thanks for informing, it's an issue we have experienced with other users too and will get back to you with a fix once it's done.

Thanks,
Chetan
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.
The administrator has disabled public write access.

Missing Styles 1 year 1 week ago #25130

  • admin
  • admin's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4489
  • Thank you received: 647
  • Karma: 116
Also, make sure you are running latest version of the plugin/framework.

You can manually remove the framework and plugin and reinstall from this url (github.com/joomdev/Astroid-Framework/rel...framework-v2.4.5.zip).

Thanks,
Chetan
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.
The administrator has disabled public write access.

Missing Styles 1 year 1 week ago #25136

  • anatol
  • anatol's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 13
  • Karma: 0
I installed another temporary template and switched the website to it.
Then I uninstalled Astroid Framework and template, cleaned the cache and installed the last version of Framework + Template Zero. It was working and was not styles problem at this step.
I imported the framework settings from the working website with Astroid 2.2.2 and the design was restored. I checked all pages and it was OK but when I returned at the end to the Home Page - same problem (no styles)
Last Edit: 1 year 1 week ago by anatol.
The administrator has disabled public write access.

Missing Styles 1 year 1 week ago #25139

  • admin
  • admin's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4489
  • Thank you received: 647
  • Karma: 116
Are you using any custom style sheets or anything?
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.
The administrator has disabled public write access.

Missing Styles 1 year 1 week ago #25140

  • anatol
  • anatol's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 13
  • Karma: 0
I inserted my custom css in the Custom Code -> Custom CSS field of the framework.
I tried to remove it and it does not make any difference, same problem
The administrator has disabled public write access.

Missing Styles 1 year 1 week ago #25154

  • admin
  • admin's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4489
  • Thank you received: 647
  • Karma: 116
Thanks for the update. @nishtha, on our end is working to reproduce this problem and possibly work towards a fix. We'll update here however that progresses.
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: anatol

Missing Styles 1 year 4 days ago #25293

  • anatol
  • anatol's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 13
  • Karma: 0
Hi JoomDev team!
Any good news about solution? :)
Last Edit: 1 year 4 days ago by anatol.
The administrator has disabled public write access.

Missing Styles 1 year 3 days ago #25302

  • Rinat
  • Rinat's Avatar
  • Offline
  • Junior Member
  • Posts: 31
  • Thank you received: 1
  • Karma: 1
anatol wrote:
Hi JoomDev team!
Any good news about solution? :)
I confirm this problem
www.joomdev.com/forum/astroid-framework/5468-clearing-the-cache
Last Edit: 1 year 3 days ago by Rinat.
The administrator has disabled public write access.

Missing Styles 1 year 3 days ago #25306

  • nishtha
  • nishtha's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 2436
  • Thank you received: 218
  • Karma: 36
Hi,

This was a critical issue, which has now been resolved. Here's the dev version of Astroid: github.com/joomdev/Astroid-Framework/archive/dev.zip download and install it either on a test system or keep a backup before installing on live.

Install this and let us know if it worked! We will release the live version of it soon.

Thanks,
Nishtha
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: anatol
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: chandandeep
Time to create page: 0.478 seconds