fbpx
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: (SOLVED)Google Fonts not loading after update to 2.4.6

Goole Fonts not loading after update to 2.4.6 1 year 20 hours ago #25406

  • onechance
  • onechance's Avatar
  • Offline
  • Senior Member
  • Posts: 49
  • Karma: 0
I have for example set Georgia or Poppins as body font but they are not loaded. no matter which font is set.
In the astroid plugin Google fonts are laoded via CDN. I have also not defined any custom font family in the custom.css file

Any ideas? You can reach my site in the signature
Attachments:
Last Edit: 1 year 13 hours ago by onechance.
The topic has been locked.

Broken Header after update to 2.4.x 1 year 19 hours ago #25407

  • Nidzo
  • Nidzo's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 19
  • Thank you received: 3
  • Karma: 1
Every new update brings new temptations. I don't like that. I have six sites based on Astroid and each one I have to change when Astroid update came.
In this version:
Framework Version: 2.4.6
Template Version: 2.4.2
Fonts and whole typography section in this version is messed and even when I set font styles it does not reflects in frontend.
The topic has been locked.
The following user(s) said Thank You: onechance

Broken Header after update to 2.4.x 1 year 19 hours ago #25408

  • onechance
  • onechance's Avatar
  • Offline
  • Senior Member
  • Posts: 49
  • Karma: 0
It looks like the google fonts are not loaded although they are displayed in the template options.

is there anything known about this?

-- Update!
Back to 2.4.5 and everything is fine here! You should fix this in yesterdays 2.4.6 release.
Last Edit: 1 year 13 hours ago by onechance.
The topic has been locked.

Broken Header after update to 2.4.x 11 months 4 weeks ago #25464

  • chandandeep
  • chandandeep's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4614
  • Thank you received: 652
  • Karma: 116
Hello,

Sorry for inconvenience. We will fix this issue ASAP.
For the moment. Delete or comment the selected code from _type.scss file.

Path: media/astroid/assets/vendor/bootstrap/scss/_type.scss

See the screenshot.

Thanks,
Chandan
Attachments:
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The topic has been locked.

Broken Header after update to 2.4.x 11 months 4 weeks ago #25470

  • chandandeep
  • chandandeep's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4614
  • Thank you received: 652
  • Karma: 116
After remove the code cleare the template cache from template settings.
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The topic has been locked.

Broken Header after update to 2.4.x 11 months 4 weeks ago #25477

  • onechance
  • onechance's Avatar
  • Offline
  • Senior Member
  • Posts: 49
  • Karma: 0
I've removed the mentioned lines in _type.scss file and cleared all caches.
Still not working!

Going again back to 2.4.5 :dry: :angry:
Last Edit: 11 months 4 weeks ago by onechance.
The topic has been locked.

Broken Header after update to 2.4.x 11 months 3 weeks ago #25501

  • nishtha
  • nishtha's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 2436
  • Thank you received: 218
  • Karma: 36
Hi,

We have fixed the issues in the dev version please install and check: github.com/joomdev/Astroid-Framework/archive/dev.zip and let us know if this worked

Sorry for the inconvenience.

Thanks,
Nishtha
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The topic has been locked.
The following user(s) said Thank You: onechance

Broken Header after update to 2.4.x 11 months 3 weeks ago #25628

  • onechance
  • onechance's Avatar
  • Offline
  • Senior Member
  • Posts: 49
  • Karma: 0
Yep, it's all fixed with latest 2.4.7 release.
Many thanks @Nishtha
The topic has been locked.

Broken Header after update to 2.4.x 11 months 3 weeks ago #25651

  • nishtha
  • nishtha's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 2436
  • Thank you received: 218
  • Karma: 36
Perfect then problem solved topic shall now be closed.

Thanks,
Nishtha
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The topic has been locked.

Broken Header after update to 2.4.x 11 months 3 weeks ago #25503

  • chandandeep
  • chandandeep's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 4614
  • Thank you received: 652
  • Karma: 116
Make sure you have clear cache from template setting. See the screenshot.
Attachments:
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The topic has been locked.
Moderators: chandandeep
Time to create page: 0.478 seconds
Cron Job Starts