fbpx

Astroid 2.4 Landed with Joomla 4 Compatibility Download Now

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: (SOLVED)Icons missing on backend

Icons missing on backend 1 week 6 days ago #24392

  • Timpowwow
  • Timpowwow's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Hi Guys
I've got a problem with missing editor icons on the backend. Got Joomla 3.9.21 and JDBuilder 1.8.
I attach a screenshot for your reference.
Please help or advise.

Many thanks
Tim
Attachments:
The topic has been locked.

Icons missing on backend 1 week 6 days ago #24397

  • nishtha
  • nishtha's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 1269
  • Thank you received: 123
  • Karma: 16
Hi,

Make sure that builder is installed properly on your system and you have cleared all the cache.

Thanks,
Nishtha
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The topic has been locked.

Icons missing on backend 1 week 6 days ago #24403

  • Timpowwow
  • Timpowwow's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Hi
Thanks for the advice, but everything's working perfectly as usual - except the icons. I updated JDBuilder to 1.8 and cleared down all the caches just before posting my previous message. Any other ideas?

Regards
Tim
The topic has been locked.

Icons missing on backend 1 week 5 days ago #24427

  • nishtha
  • nishtha's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 1269
  • Thank you received: 123
  • Karma: 16
Hi,

Please share a screenshot of the console, is there any error that you see there.

Thanks,
Nishtha
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The topic has been locked.

Icons missing on backend 1 week 5 days ago #24458

  • Timpowwow
  • Timpowwow's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Hi Nishtha

I attach a screenshot, as you can see the icons in the content editor are missing and so are the drop down arrows on the save, options and close buttons. I've had this problem for about a week now and there have never been any error messages. I know it's not a local issue as I've tested it on different browsers and different devices. I've cleared browser caches and joomla caches, in and out of jdbuilder.

Any advice would be appreciated.
Thanks
Tim
Attachments:
The topic has been locked.

Icons missing on backend 1 week 5 days ago #24461

  • chandandeep
  • chandandeep's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 3760
  • Thank you received: 574
  • Karma: 98
Hello,

Open the web tool and click on Console tab. See the screenshot.

Thanks,
Chandan
Attachments:
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
Last Edit: 1 week 5 days ago by chandandeep. Reason: Screenshot Add
The topic has been locked.

Icons missing on backend 1 week 5 days ago #24462

  • Timpowwow
  • Timpowwow's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Hello

Sorry, I misunderstood. I attach a screenshot - it looks like it fails on loading fontawesome. This points to a network issue. Do you agree?

Thanks
Tim
Attachments:
The topic has been locked.

Icons missing on backend 1 week 3 days ago #24531

  • nishtha
  • nishtha's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 1269
  • Thank you received: 123
  • Karma: 16
Hi,

Please share in your site backend login details on This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. along with this forum link so we can see what is the conflict here.

Thanks,
Nishtha
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The topic has been locked.

Icons missing on backend 1 week 1 day ago #24606

  • Timpowwow
  • Timpowwow's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Hi Nishtha

I think this is a problem of my location, I'm based in China. Our server is based in HK with a direct feed into China. Loading fontawesome is a problem without a vpn, but as our site is in HK it is unusable with a vpn. It is most frustrating.

Thank you for your replies and for trying to help. If you have any further suggestions about how to get around this, I'd appreciate a reply.

Kind regards
Tim
The topic has been locked.

Icons missing on backend 6 days 7 hours ago #24625

  • nishtha
  • nishtha's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 1269
  • Thank you received: 123
  • Karma: 16
Hi Tim,

Ok sure not a problem if its your location's network issue then we can't really help with that.
Do let us know if you have anything else for us. This topic shall now be closed.

Thanks,
Nishtha
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
Last Edit: 6 days 7 hours ago by nishtha.
The topic has been locked.
Moderators: chandandeep
Time to create page: 0.507 seconds