fbpx

Trick or Treat - 30% OFF - Coupon Code: SCARY20 Download Now

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: (SOLVED)Changing "All" in JD Portfolio

Changing "All" in JD Portfolio 8 months 2 weeks ago #20127

  • andi64
  • andi64's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 8
  • Karma: 0
Hi,

I have installed sample data to understand working of JD Guerilla Template. I changed all items of JD Portfolio, but I cannot find a possibility to change the first item "All". But I need to change "All" to german "Alle". I found some similar threads in other templates, but I cannot find the .ini files or .less files which are noticed to change.
Any help would be great!
Thx in advance
Andi
The topic has been locked.

Changing "All" in JD Portfolio 8 months 2 weeks ago #20161

  • Lalit Kumar
  • Lalit Kumar's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 700
  • Thank you received: 96
  • Karma: 24
Hello,

Sorry to say but I can't understand your point. Which Portfolio are you talking about? there is not any JD Portfolio.
Can you provide a screenshot?

Thanks,
Lalit
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at JoomDev and let the world know about it.
The topic has been locked.
The following user(s) said Thank You: andi64

Changing "All" in JD Portfolio 8 months 2 weeks ago #20189

  • andi64
  • andi64's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 8
  • Karma: 0
Hi,
thanks for reading and answering to my post. Ok, Here are two screenshots. First the web page, and then a screenshot from administration interface inside quix. I hope you can help me....





Thx
andreas
The topic has been locked.

Changing "All" in JD Portfolio 8 months 2 weeks ago #20209

  • chandandeep
  • chandandeep's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 3837
  • Thank you received: 586
  • Karma: 99
Please share the site backend login details. I will fix it.
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The topic has been locked.

Changing "All" in JD Portfolio 8 months 2 weeks ago #20210

  • chandandeep
  • chandandeep's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 3837
  • Thank you received: 586
  • Karma: 99
Open the view.php file and Find

<?php echo JText::_("All"); ?>

Replace with
<?php echo JText::_("JALL"); ?>

Path: templates/jd_guerrilla/quix/elements/jd-portfolio

Thanks,
Chandan
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The topic has been locked.
The following user(s) said Thank You: andi64

Changing "All" in JD Portfolio 8 months 2 weeks ago #20214

  • andi64
  • andi64's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 8
  • Karma: 0
Thank you very much Chandan. Thats it! I fixed it in view.php. Now it is in German, and thats great. I wrote it as i asked you something a few weeks before and now I write it again: Your support is great and amazing, very, very good. Thanks a lot!

Thx,
andreas
The topic has been locked.

Changing "All" in JD Portfolio 8 months 2 weeks ago #20236

  • nishtha
  • nishtha's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 1407
  • Thank you received: 136
  • Karma: 17
Hi,

Perfect Topic Closed!
Also it would be amazing if you could tweet about your experience with us on our twitter handle: twitter.com/joomdev, your kind words & appreciation is what we look forward to.

Thanks,
Nishtha
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.

To know more about products check out the their documentation.
The topic has been locked.
Moderators: chandandeep
Time to create page: 0.414 seconds