fbpx

Xmas is coming - Grab 30% Discount on all Joomla Template. Coupon Code: PRECHRISTMAS Unlock Offer

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Helix Menu not working for sp page-builder link

Helix Menu not working for sp page-builder link 4 months 1 week ago #7783

  • mcgeek11
  • mcgeek11's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 3
  • Karma: 0
I am having difficulty linking to another SP PageBuilder Page from the home page of my menu utilizing the "menu_btn" link at the end of the menu. Even after adding "no-scroll" to the custom CSS Class, the item links to a 404 page - item not found.

Please help! It works in my development site, but not on the live site. It did work before, but not now.
www.pxvbedraces.org

Many thanks in advance.
The administrator has disabled public write access.

Helix Menu not working for sp page-builder link 4 months 1 week ago #7785

  • admin
  • admin's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 1338
  • Thank you received: 189
  • Karma: 38
Hello,

I am looking into this and will be back to you shortly.

Thanks,
Chetan
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.
The administrator has disabled public write access.

Helix Menu not working for sp page-builder link 4 months 1 week ago #7794

  • chandandeep
  • chandandeep's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 2299
  • Thank you received: 372
  • Karma: 60
Hi,

I have checked your site and see the button is working fine. No 404-page coming. I think you have solved the problem yourself.

Thanks,
Chandan
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.
The administrator has disabled public write access.

Helix Menu not working for sp page-builder link 4 months 1 week ago #7805

  • mcgeek11
  • mcgeek11's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 3
  • Karma: 0
I was able to "fix" it by linking directly to the page item number url, however I do not like that it has to be done in this way as the menu re-write/alias does not show up.
I was able to do it properly (linking through an SP PageBuilder Page rather than a system link / URL) when I first installed the template. I am not sure why it is now not working.

Still need to find a solution. Thank you in advance.
The administrator has disabled public write access.

Helix Menu not working for sp page-builder link 4 months 1 week ago #7809

  • admin
  • admin's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 1338
  • Thank you received: 189
  • Karma: 38
Hi Again,

I'll see what can be done here and be back to you with more.

Thanks,
Chetan
Thank You,
If you like our support and products, tweet us at joomdev and let the world know about it.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.376 seconds